Tweets op de NLD

Tweets uit Delft

No tweets found.

Impressie Delft

Print

Langendijk Fietsen

Written by Piet. Posted in Kennis maken met...

Sinds kort heeft de Nieuwe Langendijk een fietsenwinkel met de toepasselijke naam Langendijk Fietsen. Het concept van de winkel is eenvoudig en doeltreffend:

 • Snelle reparaties zonder afspraak
 • Fiets ’s morgens gebracht, ’s avond klaar (openingstijden van 8.00 tot 18.30)
 • Verkoop van nieuwe fietsen
 • Verkoop van 2e hands fietsen (voor jong en oud)
 • Verkoop van fietsonderdelen en accessoires

De eigenaar van de zaak is Mikail. Mikail heeft zijn techniek opleiding afgerond en is met zijn oom, een ervaren fietstechnicus, de fietsenzaak gestart. De eerste maanden heeft de verwachtingen overtroffen. De oom van Mikail: ‘Delft is moeilijk bereikbaar, maar niet voor fietsers en de Nieuwe Langendijk is als toegangsstraat bij uitstek geschikt voor fietsers’. ‘Hier kan je ’s morgen je fiets brengen en ’s avond gerepareerd en wel ophalen, zonder afspraak’. ‘Ik merk dat dit concept aanslaat, we hadden jaren eerder naar de Nieuwe Langendijk moeten komen’. 

Langendijk Fietsreparatie

Print

Shai's Hairdesign maakt vliegende start

Written by Robert. Posted in Kennis maken met...

Op 18 augustus opende Shailen zijn kapperszaak voor dames en heren op de Nieuwe Langendijk 57B met de toepasselijke naam Shai's Hairdesign. 

Shailen heeft al jaren ervaring als kapper, maar opent nu zijn eigen kapsalon. Shailen wil met zijn zaak graag een breed publiek bereiken. Hij hanteert ruime openingstijden en schappelijke prijzen.  

 De Nieuwe Langendijk is blij met deze nieuwe ondernemer en wenst hem veel succes.

 

Shai Hairdesign kapper voor dames en heren

Shai Hairdesign kapper voor dames en heren

Print

Scharrelslagerij Frankhuizen

Written by Robert. Posted in Kennis maken met...

Logo FrankhuizenDe scharrelslagerij aan de Zuidkant van de Nieuwe Langendijk wordt gerund door John Frankhuizen. John Frankhuizen zit al 30 jaar op de Nieuwe Langendijk. Samen met zijn personeel heeft hij zich gespecialiseerd in scharrelvlees. Frankhuizen garandeert met dit vlees kwaliteit, smaak en gezondheid.

Nieuwe Langendijk 15
2611 VG  Delft
015-2125146

  

Logo France LimousinSlager zijn is een vak en John beheerst het vak tot in de puntjes. Dagelijks bereidt hij een breed assortiment aan ambachtelijke producten. Voor zijn producten gebruikt hij uitsluitend vlees van de France Limousin en Poulet d’Yvonne.

 

 

 

 

In de slagerswereld is het vlees van de France Limousin aangeschreven als een van de allerbeste soorten scharrelvlees. Het vlees van de France Limousin, een merknaam, komt uit de streek Limousin in Frankrijk. De coöperatie Union France Limousin geeft onvoorwaardelijke garanties voor de afkomst, zuiverheid en kwaliteit van haar producten. De leden van de coöperatief moeten zich aan enkele zeer strenge regels houden:

 

 • Limousin runderenalleen natuurlijke voeding is toegestaan
 • kunstmatige groeibevorderaars verboden op straffe van onmiddellijk royement
 • elk dier moet z'n eigen dossier hebben
 • teelrichtlijnen overeenkomstig het 'cahier descharges'
 • jonge dieren eten uitsluitend gras en granen
 • slachtdieren blijven zo lang mogelijk in de wei
 • kalveren zogen uitsluitend moedermelk en grazen op de uitgestrekte heuvelachtige weiden