Tweets op de NLD

Tweets uit Delft

Impressie Delft

Print

Nieuwsbrief NLD September 2010

Written by Robert. Posted in Verlevendigen Nieuwe Langendijk

Feestelijk verlichte bomenIn september heeft de werkgroep Nieuwe Langendijk een nieuwsbrief voor bewoners en ondernemers gemaakt.

In de nieuwsbrief  alles over het kunstlicht project werk en de feestelijke verlichting van de bomen.

Lees 'm snel (pdf)

 

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Nieuwe Langendijk.

Print

'Rode loper' Nieuwe Langendijk

Written by Robert. Posted in Verlevendigen Nieuwe Langendijk

Bloembakken in lantarenpalenNieuwe Langendijk primeur: sfeervolle bloembakken aan de lantarenpalen.  De Gemeente Delft heeft bloembakken opgehangen en de Nieuwe Langendijk is hiermee de eerste straat in Delft. 

Het straatbeeld wordt met de bloembakken een stuk aantrekkelijker. Bezoekers voelen zich welkom en toeristen zien in de bloemen het visitekaartje van Nederland terug, namelijk een uitgebreide en kleurrijke bloemen- en plantencultuur.

De NLD is een van de belangrijkste toegangswegen tot de historische binnenstad van Delft. De bloembakken bevestigen deze positie. 

De bloembakken aan de lantarenpalen zijn onderdeel van het plan van aanpak van de werkgroep Nieuwe Langendijk om het straatbeeld te verlevendigen.  Na de koepoortschutting, 2x een uitgebreide straatschoonmaak, grote bloembakken vorig jaar begint de Nieuwe Langendijk zijn rode loper functie behoorlijk te vervullen.